Piaggio koffie

Over koffiebrigade

Wij dragen bij aan een hogere bezoekerservaring op jouw evenement.

Missie

In 2019 is koffiebrigade opgericht, met als doel de koffiebeleving op events te verbeteren. De koffiebrigade is begonnen met een mobiele koffiebar en is in twee jaar uitgegroeid tot een bedrijf met een wagenpark van inmiddels drie koffie tuk tuk’s.  Ons bereik om de kwaliteit en beleving van koffie te verbeteren wordt  steeds uitgebreider. Ons doel is om zoveel mogelijk bedrijven en evenementen te verblijden met onze kwaliteit koffie op locatie. Koffie wordt al eeuwenlang gebruikt als middel om dichter bij elkaar te komen. Wij vinden het jammer om te zien dat op grootschalige evenementen de koffie wordt vergeten. Of wordt opgelost door een slappe filter koffie aan te bieden. Ons doel is om ook op grote evenementlocaties onze kracht te laten zien. Als de bezoekers terugkijken en onze kwaliteit en beleving kunnen herinneren is onze missie pas echt geslaagd.

Onze koffiebrigadiers

Barista huren Heidi

Heidi

Barista

Justin barista

Justin

Barista | Eigenaar

Barista huren Achmad

Achmad

Barista

Bartista Ignacio

Ignacio

Barista

Onze diensten

Daan barista huren

Barista service beurzen

Heb je een beurs of congres en zoek je nog een partij die  koffie & thee kan verzorgen tot in de uiterste puntjes?

Neem contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

piaggio huren

Barista service particulier

Heb je een verjaardag met een high tea en ontbreekt er nog koffie gezet door een barista? Neem dan ook contact met ons op.

Bruiloften doen wij ook.

Piaggio huren

Barista service events

Heb je een evenement en verwacht je duizenden of tienduizenden bezoekers? Ook dan zijn wij van de partij. Wij doen eigenlijk niets liever dan lekkere koffies maken op drukke evenementen.

arrow_drop_up arrow_drop_down